Geroosterde tonijn in bouillon met rijst en pepertjes
Geef score
Kooktijd30 min
Porties

- 300 gr. rijst, voorgekookt
- 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Vis
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel sesamzaadjes
- 2 pepers, niet te pikant
- 4 stukken tonijn a 180 gr
- 1 koffielepel gehakte gember
- 0.75 dl sojasaus
- Haal de tonijn door de olijfolie en grill enkele minuten op een matig warme rooster, kruid met zout en peper. Breng 3 dl water aan de kook en los de visbouillon er in op, voeg de sojasaus en de gember toe.
- Snij de peper in ringetjes en pocheer ze in de bouillon, warm de rijst op in de bouillon. Verdeel de bouillon over 4 diepe borden, lepel er de rijst in en schik er de tonijnsteaks op.
- Strooi de sesamzaadjes over de tonijn.
