use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevulde sardines
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevulde sardines

Gevulde sardines

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg sardines
  • 4 eieren
  • 3 eetlepels gemalen oude pecorino
  • zout en peper
  • gehakte knoflook
  • 2 stengels peterselie
  • paneermeel
  • bloem
  • Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe de sardines in koud water en verwijder de ingewanden, de graten en de kop.
  2. De staart houdt de filets bijeen.
  3. Bereid de vulling: Meng de eieren met de gemalen pecorinokaas, peper, zout, gehakte knoflook en peterselie en de hoeveelheid paneermeel die nodig is om de vulling dik te maken.
  4. Haal een dubbele filet aan de buitenkant door de bloem en leg die met de bloemzijde op de handpalm.
  5. Breng met een vork een laagje vulling aan en dek dit af met een andere dubbele filet, die ook aan de buitenkant door de bloem werd gehaald.
  6. Bak de pakketjes aan beide zijden in veel Solo Vloeibaar.
  7. Dien warm, lauw of koud op, eventueel met tomatensaus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.