use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Gnocchi met spinazie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4
recipe image Gnocchi met spinazie
  • 750 g diepvriesspinazie
  • 1 pak aardappelgnocchi
  • 2 dl crème fraîche
  • zout, peper
  • nootmuskaat
  • Solo Vloeibaar
  • 1 bol mozzarella
  1. Verwarm de grill van de oven voor. Vet een ovenschaal in met vloeibare margarine. Snijd de bol mozzarella in dunne plakken.
  2. Laat de spinazie op laag vuur langzaam ontdooien en gaar worden. Kook de aardappelgnocchi volgens aanwijzingen op de verpakking.
  3. Meng de crème fraîche door de spinazie. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  4. Laat de gnocchi uitlekken en doe ze in de ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de romige spinazie en leg de mozzarellaplakken erop. Gratineer ongeveer 2 minuten onder een hete grill.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.