Kabeljauw met spinazie en kwarksaus met mosterd
Geef score
Kooktijd12 min
Voorbereiding
Porties

- 1 dl geconcentreerde kippenbouillon
- Solo
- 1 eetlepel mosterd
- 1 teentje knoflook
- 400 g spinazie in room
- 600 g kabeljauwfilet
- 4 eetlepels kwark
- De kabeljauw kort bakken in Solo en verder in een warme oven garen.
- Stoof de spinazie in Solo.
- Steek het gepelde teentje look aan een vork en roer daarmee tijdens het stoven door de spinazie.
- Op smaak brengen met peper en zout.
- Neem nu de pan waarin u de vis gebakken heeft, voeg de bouillon eraan toe en kook de aangekoekte bakrestjes los.
- Neem de pan van het vuur, zeef het vocht en roer er de kwark en de mosterd doorheen.
- Kruid met peper en zout.
- Dien de vis op met de saus en de spinazie.
