Kippenvleugels met knoflook en honing
Geef score
Kooktijd40 min
Porties

- 1 el citroensap
- 0.25 tl gemalen gember
- 1 kg in twee gesneden kippenvleugels waarvan het uiteinde verwijderd is
- 0.5 tl knoflookpoeder
- 2 blokjes Knorr Finesse Bouillon Kip
- 2 el sojasaus
- 75 ml vloeibare honing
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 230 graden
Bereiding
- Plaats de kippenvleugels op een met aluminiumfolie bedekte bakplaat. Bak ze gedurende 10 minuten in de oven. Haal de kippenvleugels uit de oven en verhoog de temperatuur tot 240 °C. Laat de vleugels goed uitlekken.
- Meng de overblijvende ingrediënten in een kommetje en giet alles over de kip. Bak de kippenvleugels gedurende 25 minuten. Draai ze regelmatig om en smeer ze af en toe met olie in totdat ze goudbruin en glanzend zijn.
