lekker eten
Kipwrap met tomatensalsa
Met dit kip wraps recept kun je een heerlijke kip wrap maken. Door zelf een tomatensalsa te maken en de wraps te bestrijken met Becel met avocado- & limoenolie maak je er een overheerlijke lunchwrap van.
Maak dit kip wrap recept en serveer met een lekkere zelfgemaakte tomatensalsa. Een lekkere kipwrap maken voor de lunch.
Geef score
Voorbereiding
Porties

- 40 g gekookte kipfilet
- 1 kleine rode ui
- 2 takjes koriander
- 2 tomaten
- cayennepeper
- 0.5 tl limoensap
- 2 volkoren wraps
- 30 g Becel avocado- & limoenolie
- 4 blaadjes sla
- Snijd de kip in stukjes. Pel en snijd het uitje in boogjes. Snijd de korianderblaadjes grof. Was en halveer de tomaten, schep de zaadjes eruit en snijd het vruchtvlees in stukjes.
- Meng voor de salsa de stukjes tomaat met de ui, de koriander, een snufje cayennepeper en het limoensap. (Voeg eventueel een heel klein beetje honing toe om de salsa iets te zoeten.)
- Verwarm de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bestrijk de wraps met de Becel met avocado- & limoenolie. Verdeel er de sla, een beetje van de salsa en de kip erover en vouw ze dicht. Geef de rest van de salsa er apart bij. Smakelijk!
