use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kokosrotsjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    12 porties
recipe image Kokosrotsjes
  • 200 g suiker
  • 1 eetlepel puddingpoeder
  • 50 g Solo
  • 5 eieren
  • 1 sinaasappel
  • 100 g geraspte kokos
  1. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers er het sap uit.
  2. Roer het puddingpoeder door de suiker.
  3. Laat de Solo smelten.
  4. Klop de eieren tot ze licht schuimig zijn.
  5. Roer de suiker erbij.
  6. Voeg dan de geraspte schil en het sap van de sinaasappel toe, alsook de gesmolten Solo en de kokos.
  7. Verdeel over bakvormpjes en schuif ze ongeveer 10 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?