use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Koolsalade met koriander en pinda's
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Koolsalade met koriander en pinda's

Koolsalade met koriander en pinda's

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 witte kool (500 g)
  • 100 g wortel
  • 1 Spaanse peper
  • 3 lente-uien
  • 4 el olijfolie
  • 1.5 el citroensap
  • 1 el sojasaus
  • 1 tl sesamolie
  • 1 volle el gehakte koriander
  • 2 el gehakte munt
  • 2.5 el pinda's

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schaaf de witte kool in dunne repen en rasp de wortel. Halveer het pepertje, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Snijd de lente-uien in ringetjes. Rooster de pinda's in een droge koekenpan goudgeel.
  2. Maak een dressing van de olijfolie, het citroensap, de sojasaus en de sesamolie. Meng met de kool, wortelreepjes, lente-uien en peperreepjes en laat de dressing goed intrekken.
  3. Bestrooi de salade vlak voor het serveren met de gehakte groene kruiden en de geroosterde pinda’s.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.