use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Marokkaans kruidenbrood

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Porties
     
    8
recipe image Marokkaans kruidenbrood
  • 100 g Solo Vloeibaar
  • 1 snuifje kaneel
  • 1 snuifje komijn
  • 1 snuifje paprikapoeder
  • 1 snuifje lookpoeder
  • 1 el gehakte koriander
  • 1 mespunt harissa (Marokkaanse chilipuree uit de supermarkt)
  • 1 el vloeibare honing
  • 1 plat Marokkaans brood
  1. Doe de Solo in een kommetje en roer er alle kruiden door. Meng er vervolgens de harissa en de vloeibare honing onder.
  2. Snijd het brood horizontaal doormidden en besmeer beide helften rijkelijk met het Solo-kruidenmengsel.
  3. Zet het brood met de besmeerde kant naar boven onder de hete grill van de oven en bak goudbruin in een drietal minuten.
  4. Snijd het brood in spiesjes en serveer warm.

Wat voor score geef jij dit recept?