Paashaas Cake
Geef score
Kooktijd50 min
Voorbereiding
Porties

- bakvorm van 1500 ml inhoud
- 3 eiwitten
- 350 g zelfrijzende bloem
- 6 eetlepels melk
- zout
- 8 malse abrikozen
- 200 g Solo Vloeibaar
- 200 g griessuiker
- 3 eierdooiers
- 10 ml vanille-extract
- 25 g chocoladedruppels
- 40 g hazelnootpoeder
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180°
Bereiding
- Snij de abrikozen in stukjes.
- Klop de Solo romig met griessuiker.
- Klop er één voor één de eierdooiers onder en dan het vanille-extract.
- Spatel er de bloem met hazelnootpoeder en de melk onder.
- Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout, en spatel ze onder het beslag.
- Meng er de abrikozenstukjes en de chocolade onder.
- Strijk de vorm in met Solo, bestrooi lichtjes met bloem en stort er het beslag in.
- Bak 45 tot 50 minuten in een voorverwarmde oven. Controleer met een priem.
- Laat even rusten, ontvorm en laat afkoelen.
