use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Papillot van zalm en venkel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Porties
     
    4
recipe image Papillot van zalm en venkel
  • 4 verse zalmfilets (150 g per stuk)
  • 1 venkelknol
  • 2 vaste tomaten (vb. coeur de boeuf)
  • 5 cl Ricard
  • 0.5 tl marjolein
  • 0.5 tl oregano
  • 0.5 tl rozemarijn
  1. Verwarm de oven voor op 160-180°C.
  2. Was de venkel en tomaten zorgvuldig en snijd ze in heel dunne plakjes. Neem een 4 vellen aluminiumfolie en verdeel er een laag plakjes venkel en tomaat over, meng de groene kruiden en verdeel ze over de groenten. Leg hierop de vis. Werk af met een laagje venkel en tomaten, grof zeezout en vers gemalen peper. Besprenkel elk pakketje met wat Ricard en sluit de papillotten goed.
  3. Zet ongeveer 20 minuten in de oven (afhankelijk van dikte van de visfilets).

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.