use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
koken met kinderen

Paprika-rijstsalade met ijsbergsla en garnalen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Paprika-rijstsalade met ijsbergsla en garnalen
  • 400 g zilvervliesrijst
  • 1 zak paprika's in drie kleuren
  • 1 klein kropje (ca. 300 g) ijsbergsla
  • 4 zoetzure augurkjes
  • 400 g gepelde grote garnalen (of wokgarnalen)
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 6 el slasaus naturel
  • 2 el citroensap
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Snijd de paprika’s in kleine stukjes, de sla in smalle reepjes en de augurkjes in plakjes.
  3. Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de garnalen met de paprika 4 minuten. Breng op smaak met wat peper en zout. Laat op een bord afkoelen.
  4. Roer de slasaus, het citroensap en naar smaak wat peper en zout door elkaar tot een dressing.
  5. Meng de rijst met de gebakken paprika, garnalen, de augurk en de dressing. Schep vlak voor het eten de reepjes sla erdoor.
  6. Verdeel de salade over 4 borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.