use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pastasalade met ham, kaas en tomaatjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4
recipe image Pastasalade met ham, kaas en tomaatjes
  • 400 g pasta
  • 400 g tomaten
  • 8 gedroogde tomaten (op olie)
  • 150 g jong belegen kaas in dikke plakken
  • 1 bosje (ca. 30 g) peterselie
  • 2 uien
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 150 g hamblokjes
  • 6 el tomatenketchup
  • 2 el azijn
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel met koud water af, laat uitlekken en afkoelen.
  2. Snijd ondertussen de verse en de gedroogde tomaten in kleine stukjes en de kaas in smalle reepjes. Hak de peterselie fijn. Pel en snijd de ui fijn.
  3. Verhit de Solo Vloeibaar in een pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de ui 3 minuten. Voeg de ham toe en bak nog 2 minuten.
  4. Meng in een grote schaal de ketchup met de azijn en 3 eetlepels van de olie van de gedroogde tomaten.
  5. Hussel de pasta, de verse en gedroogde tomaten, het ui-hammengsel, de peterselie en de kaas door de dressing in de schaal.
  6. Verdeel over 4 borden of kommen.

Wat voor score geef jij dit recept?