use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Penne met roerbakgroenten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Penne met roerbakgroenten

Penne met roerbakgroenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g penne
  • 400 g Italiaanse roerbakgroenten
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 2.5 dl gepureerde tomaten (passata)
  • 375 g gerookte kipreepjes
  • 2 el pijnboompitten
  • enkele blaadjes basilicum
  • zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Hak het basilicum.
  2. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak ondertussen de Italiaanse groentemix in wat vloeibare margarine gedurende ongeveer 4 minuten. Schenk de gepureerde tomaten erbij en schep de kipreepjes erdoor. Warm goed door.
  3. Meng de pasta door de groente-tomatensaus. Schep de pasta in kommen en strooi de pijnboompitten en het basilicum erover.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.