use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Penne met tapenade

Penne met tapenade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 360 g penne
  • 25 cl light room
  • 75 g ansjovis op olie
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 300 g ontpitte zwarte olijven
  • sap van 2 citroenen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Mix ondertussen de olijven met de ansjovis, de Solo en het citroensap.
  3. Warm de light room op, giet er eerst de tapenade bij en vermeng dan met de warme pasta.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.