nagerecht
Quatre-quarts
Recept van Pascal Claessens.
Niks zo simpel als een quatre-quart: deze cake maak je bijna met je ogen dicht. Perfect als je snel een vieruurtje in elkaar wil flansen. Ontdek het recept.
Recept van Pascal Claessens.
Niks zo simpel als een quatre-quart: deze cake maak je bijna met je ogen dicht. Perfect als je snel een vieruurtje in elkaar wil flansen. Ontdek het recept.
Geef score
Kooktijd35 min
Voorbereiding
Porties

- Includes200 gram zelfrijzend bakmeel
- Includes1 zakje vanillesuiker
- Includes200 gram suiker
- Includes200 gram boter
- Includes4 eieren
- Strijk de cakevorm in met gesmolten boter en bestuif hem met bloem.
- Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker schuimig, smelt de boter en voeg deze erbij. Zeef het zelfrijzend bakmeel en spatel het in porties onder het beslag.
- Vul de bakvorm voor 3/4e met het beslag en zet hem vervolgens 30 à 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
