use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Romige chocoladepotjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Romige chocoladepotjes

Romige chocoladepotjes

Gepost door Carte dOr

Gepost door Carte dOr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 el Carte d’Or Stracciatella IJs (100 g/200 ml)
  • 150 ml slagroom
  • 100 g pure chocolade
  • 20 g suiker
  • 10 g chocoladeschaafsel
  • 4 boterkoekjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de room, suiker en chocolade al roerend in een kleine pan gedurende 1 minuut. Laat het vervolgens iets afkoelen.
  2. Schep in 4 schaaltjes een bolletje Carte d’Or Stracciatella IJs. Druk het bolletje ijs naar de bodem zodat de bovenkant gelijk komt met de rand van het schaaltje.
  3. Giet het afgekoelde chocolade mengsel rond het ijs, zodat het ijs volledig bedekt is.
  4. Plaats de schaaltjes gedurende 20 minuten in de vriezer.
  5. Garneer met chocoladeschilfers en serveer met boterkoekjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.