use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Salade met jonge spinaziescheuten, mandarijnen en rode uien
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Salade met jonge spinaziescheuten, mandarijnen en rode uien

Salade met jonge spinaziescheuten, mandarijnen en rode uien

Wat een smaakbom, deze salade met jonge spinazie, olijven en mandarijntjes. Zet 'm zelf eens op tafel en ontdek hoe hartig en zoet perfect met elkaar combineren.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 300 g jonge spinaziescheuten
  • 2 avocado's, gepeld en ontpit
  • 2 tl citroensap
  • 3 mandarijnen, gepeld en in kwartjes verdeeld
  • 4 el Amora Honing-mosterddressing
  • zout, peper
  • zwarte, ontpitte olijven, fijngehakt
  • bieslookstengels

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereid de salade: doe de spinaziescheuten in een slakom.
  2. Snij de avocado in blokjes en besprenkel ze met citroensap zodat ze niet verkleuren.
  3. Voeg de avocadoblokjes bij de spinaziescheuten, de uireepjes en de mandarijnkwartjes.
  4. Voeg net voor het opdienen de Amora Honing-mosterddressing toe en meng goed.
  5. Werk af met de fijngehakte olijven en het versnipperde bieslook.
Dien deze salade op met een krokant stokbrood, ciabatta met olijven of notenbrood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.