Saltimbocca van kalfsvlees en Comté
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 600 g kalfslapjes
- 2 plakken gedroogde ham
- 4 plakjes Comté
- 8 blaadjes salie
- 1 eetlepel Solo Vloeibaar
- 1 eetlepel Bertolli extra vergine
- 250 g Parijse champignons
- 2 eetlepels dragon, gehakt
- 1 dl witte wijn
- 2 dl runderbouillon
- Klop het vlees lichtjes plat.
- Beleg elk lapje met de Comté, daarop een half sneetje ham en 2 blaadjes salie.
- Rol de lapjes op.
- Bak de rolletjes in een mengsel van Solo en olie.
- Hou het vlees warm in de oven.
- Snij de champignons in dunne plakjes.
- Bak ze in de Solo op een hoog vuur.
- Kruid met peper en zout en voeg op het laatste moment de dragon toe.
- Blus de pan van het vlees met de witte wijn en voeg daarna de runderbouillon toe.
- Kook in tot sausdikte en kruid naar smaak.
- Zeef de saus.
- Schik de champignons en het vlees op warme borden en overgiet met de saus.
