Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Strijk wat Solo over de vierkantjes filodeeg, strooi er maanzaad en Parmezaanse kaas over.
Leg de vierkantjes deeg op een bakplaat en bak 3 tot 4 minuten in de oven tot ze krokant en goudgeel zijn.
Kluts de eieren met peper en zout. Verhit wat Solo in een pan, draai het vuur meteen laag en giet de eierstruif erin. Laat op een heel laag pitje de eierstruif stollen en blijf voortdurend roeren met een platte houten spatel.
Neem de pan van het vuur als de eieren de dikte van een puree hebben en bind dan met de room.
Roer er Solo en de fijngesneden bieslook door.
Snij de jakobsvruchten in fijne schijfjes, strooi er peper en zout over.
Giet wat olijfolie in een kommetje en haal elk sneetje door de olijfolie.
Verdeel het roerei over vier borden en bedek elk roerei met de fijne sneetjes jakobsvruchten.
Werk de borden eventueel verder af met een torentjes van blokjes tomaat, daarop een vierkantje filodeeg, het krabvlees, opnieuw een vierkantje filodeeg, dan de avocadomousse en daarop het gepocheerde eitje, een vierkantje filodeeg, de paprikabrunoise en als allerlaatste een vierkantje filodeeg.