use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Steak filet met witte wijn, tomaat en ui

De gebakken ui – cippolo – bepaalt de smaak van dit eenvoudige gerecht.

De witte wijn bezorgt de ui bovendien nog een andere bijkomende smaak.

De gebakken ui – cippolo – bepaalt de smaak van dit eenvoudige gerecht.

De witte wijn bezorgt de ui bovendien nog een andere bijkomende smaak.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties
recipe image 3 koningentaart
  • Ingrediënten:
  • 1 grote ui
  • 1 grote, stevige tomaat
  • 3 eetlepels Bertolli Extra Vergine olijfolie
  • 1 dl witte wijn
  • 4 filets van steaks (2 cm dik)
  • zout & peper
  1. Bereiding: Snij de ui zo fijn mogelijk. Snij ook de tomaat in blokjes.
  2. Sauteer de ui in een pan met de olijfolie tot hij doorzichtig is.
  3. Voeg de wijn toe wanneer de ui doorzichtig is en hou nog even op het vuur tot de wijn verdampt is.
  4. Leg nu de steak filets op de ui en bak ze bruin aan beide zijden.
  5. Kruid met zout en peper.
  6. Voeg de tomaat toe en laat nog een minuut op het vuur alvorens op te dienen.
  7. Tip van de chef:
  8. Bij dit gerecht past zeker in een pan of wok gebakken broccoli, sluimererwten, en/of champignons. Voor iets extra voeg je wat marjolein toe, net voor het opdienen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.