use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Vanille-ijs met gebakken vruchten en Porto
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Vanille-ijs met gebakken vruchten en Porto

Vanille-ijs met gebakken vruchten en Porto

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 bollen vanille ijs
  • 50 ml rode Porto aangelengd met 100 ml water
  • 20 g suiker
  • verse vruchten: verse vijgen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor gedurende 10 minuten op 180° c. Snij de vruchten middendoor en plaats ze in een vuurvaste schotel.
  2. Giet er de Porto aangelengd met water over en bestrooi met suiker.
  3. Zet ze in de oven gedurende 20 à 30 minuten volgens de rijpheid van het fruit.
  4. Serveer met een bolletje vanille-ijs en gebruik het ingekookte vocht van de Porto als coulis.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.