use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Vijgen in brikdeeg
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Vijgen in brikdeeg

Vijgen in brikdeeg

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 stukken brikdeeg
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels Porto
  • Solo vloeibaar
  • 8 vijgen (verse)
  • 2 dl verse room

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de vijgen in stukken en bestrooi ze met de suiker.
  2. Pak ze elk in een stuk deeg in.
  3. Smeer in met Solo en schuif in de op 180° C voorverwarmde oven tot het deeg mooi goudgeel is.
  4. Klop de room op met de suiker en breng op smaak met de Porto.
  5. Schik de pakketjes op de borden en lepel er een beetje geurige room langs.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.