use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Vegetarische courgettewraps met kidneybonen en avocadosalsa
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Courgettewrap met avocadosalsa

Vegetarische courgettewraps met kidneybonen en avocadosalsa

Recept zelf wraps met courgette maken en recept zelf avocadosalsa maken en bereiden. Recepten vegetarische wraps zelf maken.

Heerlijke courgettewraps met bonen en een verrukkelijke avocadosalsa. Extra gezond door de Becel Original vloeibaar. In slecht 15 minuten al op tafel.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 150 g courgette
  • 160 g rode kidneybonen (1 blikje)
  • 1.5 el Becel Light (vloeibaar) (15 g)
  • 2 tl komijnzaad
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 kleine rode ui
  • 1 limoen
  • 1 rijpe avocado
  • 2 volkoren tortillas
  • 2 el 30+ kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de courgette in kleine stukjes. Laat de bonen uitlekken.
  2. Verwarm de Becel Light (vloeibaar) in een sauteerpan of wok. Bak het komijnzaad 2 minuten. Schep 1 theelepel in een kommetje en bewaar het. Voeg de courgette en halve theelepel chilipoeder aan de rest van het komijnzaad in de pan toe en bak 3 minuten. Voeg de kidneybonen toe en verwarm 5 minuten.
  3. Pel en snijd ondertussen de ui in smalle partjes. Rasp de schil van de limoen boven het kommetje met komijn. Halveer en pers de limoen erboven uit. Schil de avocado, halveer en verwijder de pit. Snijd de avocado in stukjes en meng met het komijnmengsel en de ui in het kommetje. Goed mengen.
  4. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze op 2 bordjes, schep het courgette-bonenmengsel er in het midden op. Strooi de kaas erover en vouw de courgettewraps dicht. Schep de avocadosalsa ernaast.
Voeg aan de avocadosalsa verse koriander toe en strooi ook een beetje over de courgettewraps.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.