voorgerecht
Waterzooi van kalfszwezeriken met spinazie en knoflook
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 300 g kalfszwezeriken (voorgekookt)
- 2 dl water
- 50 g Solo
- laurierblaadjes
- 0.5 blokje Knorr Finesse kipbouillon
- 400 g spinazie in roomsaus
- 1 teentje knoflook
- tijm
- Pel de zwezeriken en hou ze koel.
- Verwarm de spinazie.
- Smelt een beetje Solo en stoof het teentje knoflook.
- Blus met de bouillon (0.5 bouillonblokje opgelost in 2 dl water). Laat de saus een beetje inkoken en klop op met klontjes Solo.
- Bak de zwezeriken in hete Solo.
- Verdeel de spinazie over diepe borden.
- Plaats de knapperige zwezeriken in het midden.
- Overgiet met de bouillon die op smaak is gebracht met tijm en laurier.
