hoofdgerecht
Wok van selder en zeevruchten
Geef score
Kooktijd40 min
Porties

- 1 witte ui
- 3 takken witte selder
- Solo Vloeibaar
- 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
- 600 gram gepelde scampi's
- 300 gram zeevruchtenmelange
- citroensap
- 1 rode ui
- enkele blaadjes rucola
- Pel en snipper de witte ui. Was de selder en snijd in stukjes. Stoof de witte ui in een pan in een kneepje Solo en voeg er de selder bij. Roerbak 2 minuten en voeg dan Bouillonketeltje Groenten en 200 ml heet water toe.
- Laat 1 minuut goed doorkoken en voeg dan de scampi's toe. Roerbak tot ze een mooie oranje kleur hebben en voeg dan de zeevruchtenmelange toe. Breng op smaak met peper en citroensap en laat opwarmen zonder door te koken.
- Was de rucola. Pel en snijd de rode ui in zeer fijne plakjes.
- Verdeel het gerecht over de borden en versier met de rucola en de plakjes rode ui. Lepel het kookvocht uit de wok over de borden en dien op.
