use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zachte vanille wafels
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zachte vanille wafels

Zachte vanille wafels

Recept van goldwingding

Recept van goldwingding

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Op tijd klaar
    30 min
  • Porties
     
    10 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 300 gram boter
  • 1 snufje zout
  • 325 gram suiker
  • 5 stuks eieren
  • 4 pakjes vanillesuiker (ong 8 gr. elk)
  • 1 tas spuitwater
  • 500 gram zelfrijzende bloem

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Smelt de boter samen met het zout - suiker en eieren kloppen tot een witte romige massa
  2. De 5 pakjes vanillesuiker bijvoegen alsmede het water
  3. Voeg er daarna de gezeefde zelfrijzende bloem aan toe en klop stevig tot een gladde massa ontstaat (voeg eventueel wat bloem bij indien het deeg te lopend mocht worden)
  4. Bak vervolgens het geheel af in een gewoon wafelijzer.
TIP:

Serveertips Persoonlijk giet ik niet de volledige vorm van het ijzer vol, maar maak liever kleine wafeltjes. Het is iets langer werken maar als tussendoortje is het best lekkerder. 

Deze wafels kun je makkelijk in een goed gesloten doos een tijdje bewaren!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.