Ja zeker, er zijn te veel gehakt recepten op de wereld. Schrik niet, want ze zijn bijna allemaal lekker! Gehakt geeft een gerecht een bite en veel smaak. Natuurlijk kun je vele traditionele gerechten bedenken waarin gehakt verwerkt zit, zoals een ovenschotel, pasta Bolognese en gehaktbrood. Gehakt is zeer veelzijdig. Er zijn ook meer gehaktsoorten dan je in eerste instantie denkt. Naast de bekende soorten als rundergehakt, half om half gehakt en varkensgehakt is er lamsgehakt, kippengehakt, kalkoengehakt, kalfsgehakt, vegetarisch gehakt en zelfs visgehakt. Al deze gehaktsoorten hebben hun eigen smaak, textuur, vetgehalte en wijze van verwerking. Ben je er klaar voor?
-
Baconburger met BBQ Honingsaus en gegrilde maïs met Solo-topping
1 uur
4 porties
-
Frodoburger
15 min
15 min
4 porties
-
Gehaktballetjes in een gemengde groentesaus met spaghetti
35 min
4 porties
-
Italiaanse Burger met olijven-basilicummayonaise
20 min
4 porties
-
Knolselder-appelcompote met gehaktballetjes en frietjes
4 porties
-
Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas
10 min
15 min
4 porties
-
Macaroni uit de oven met tapenade, gehakt, aubergine, tomaten en feta
25 min
4 porties
-
Stoofpotje van gehaktballetjes in een sherry-tomatensaus
1 uur 15 min
4 porties
-
Toscaans gehaktbrood met zongedroogde tomaatjes en olijven
4 porties
-
Vogelnestjes
10 min
4 porties
-
Gevulde paprika met gehakt en rijst
4 porties