use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    4
recipe image Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas
  • 400 g lamsgehakt
  • 1 pak spaghetti
  • Solo
  • peper en zout
  • 450 g bladspinazie
  • 100 g parmezaanse kaas
  • 1 zak Bertolli pastasaus Basilicum
  • 1 ui
  • 3 basilicum (takjes)
  1. Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.
  2. Giet, wanneer het gehakt gaar is, de tomatensaus in de pan en voeg de spinazie toe.
  3. Laat de laatste 5 minuten de grof gehakte basilicum meekoken.
  4. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Giet af, verdeel over 4 diepe borden en schep er de tomaten/spinaziesaus over.
  6. Bestrooi met kaas en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?