Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 400 g lamsgehakt
- 1 pak spaghetti
- Solo
- peper en zout
- 450 g bladspinazie
- 100 g parmezaanse kaas
- 1 zak Bertolli pastasaus Basilicum
- 1 ui
- 3 basilicum (takjes)
- Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.
- Giet, wanneer het gehakt gaar is, de tomatensaus in de pan en voeg de spinazie toe.
- Laat de laatste 5 minuten de grof gehakte basilicum meekoken.
- Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet af, verdeel over 4 diepe borden en schep er de tomaten/spinaziesaus over.
- Bestrooi met kaas en serveer.
