use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Geitenkaas met aardbeienjam
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Geitenkaas met aardbeienjam

Geitenkaas met aardbeienjam

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 6 eetlepels paneermeel
  • Solo Frituurvet
  • aardbeienjam
  • 300 g geitenkaas
  • 1 ei
  • 150 g gedroogde of gekookte ham in plakjes)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de kaas in plakjes en klop het ei los.
  2. Haal de kaas door het ei en dan door het paneermeel.
  3. Bak in de olie goudgeel.
  4. Schik op de borden met de ham en eventueel een beetje sla.
  5. Leg op ieder plakje kaas een beetje jam.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.