Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Maak de BBQ-saus: Laat de suiker met het water zachtjes inkoken en licht karamelliseren. Roer er dan de rest van de ingrediënten door.
Maak de gekaramelliseerde rode ui: schil de uien en snijd ze in ringen. Zet ze op een zacht vuur met de honing en laat zacht karamelliseren.
Maak de burgers: hak de kipfilets fijn met een scherp mes en meng ze met de geprakte witte bonen. Klop het ei los en schep het erdoor. Pel het teentje knoflook en pers het. Hak de kruiden fijn en schep ze met de knoflook door het kip-bonenmengsel. Werk af met wat tarwebloem (naargelang de vochtigheid). Vorm 4 mooie burgers van het kip-bonenmengsel. Verhit Solo in een koekenpan en bak de burgers mooi rondom goudbruin.
Verwarm de ciabattabroodjes, snijd ze open en leg er een laagje bbq-saus, wat spinazie blaadjes, een gebakken burger en wat van de gekaramelliseerde rode ui op. Serveer met nog wat extra saus.