Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Verwarm de oven voor op 200 °C (180 °C voor een heteluchtoven).
Voeg al de ingrediënten voor het taartdeeg samen, kneed het deeg met propere handen of in de keukenmachine, verpak het in huishoudfolie en laat het een half uurtje rusten in de koelkast.
Warm ondertussen de kersen op samen met de suiker en wacht tot de suiker volledig is opgelost. Laat kort inkoken op laag vuur, tot het mengsel wat dikker geworden is
Rol 3/4 van het deeg uit en steek er met een glas cirkels uit. Leg het deeg in de muffinvormpjes, die je vooraf invet met Solo Patisserie. Rol de rest van het deeg uit en snijd het in fijne stroken.
Vul de cupcakes met de kersensaus en leg er enkele deegstroken in rastervorm op.
Bak ongeveer een half uurtje in de voorverwarmde oven. Laat de cupcakes afkoelen en bestrooi ze met poedersuiker.