Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de paprika’s in vier, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Pel de ui en snijd hem in reepjes. Schil de wortels, snijd ze in plakjes en daarna in reepjes.
Verhit een wokpan op hoog vuur en doe er ongeveer twee eetlepels Solo Vloeibaar in. Laat de Solo goed heet worden en wacht tot de belletjes verdwijnen.
Bak de kip in twee minuten al roerend goudbruin. Voeg de ui toe en laat hem kort meebakken. Doe de paprika- en wortelreepjes erbij en bak een tweetal minuten verder op een hoog vuur. Draai het vuur lager en laat nog een tweetal minuten bakken. Roer af en toe om.
Hak een handvol verse peterselie grof. Was de citroen, droog hem af en rasp 3 theelepels van de schil (alleen het gele gedeelte). Kruid de wok met peper en zout. Werk af met de citroenzeste en de peterselie.