use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Gyros van groenteratatouille en Effi-saus met peterselie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd40 min
  • Porties
     
    4
recipe image Gyros van groenteratatouille en Effi-saus met peterselie
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 2 uien in schijfjes gesneden
  • 1 aubergine
  • 1 rode peper zonder zaadjes
  • 1 middelgrote courgette (in dobbelsteentjes)
  • 1 el gehakte look
  • 4 volkoren pita's
  • 100 g Effi Licht & Fris Komkommer-Dille
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • 1 el yoghurt
  • aluminiumfolie
  1. Verwarm de oven voor op 150°C.
  2. Verhit de Solo Vloeibaar in een braadpan. Bak de uien aan tot ze glazig zijn. Voeg er in kleine hoeveelheden de aubergines, de rode peper, de courgette en look aan toe. Breng op smaak met peper en zout en laat gedurende 10-15 minuten garen.
  3. Snijd de pita's open. Verpak ze in aluminiumfolie. Leg de verpakte pita's in de oven en warm ze gedurende 2 minuten op, 1 minuut aan elke kant. Verwijder de aluminiumfolie.
  4. Als de groenten beetgaar zijn, vul er de pita's mee. Verpak elke pita opnieuw in de aluminiumfolie en leg ze gedurende 4 minuten in de oven tot ze warm zijn.
  5. Meng ondertussen de Effi Licht & Fris, de peterselie en de yoghurt. Serveer de pita's onmiddellijk met de Effi-saus met peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.