Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Klop de slagroom op, samen met de poedersuiker. Voeg er lepel per lepel de roomkaas aan toe. Voeg 25 g Solo Patisserie toe en meng nogmaals. Los de gelatine op in 100 ml heet water, laat afkoelen en voeg toe aan het mengsel.
Smelt 80 g Solo Patisserie en voeg er de koekjeskruimels en de poedersuiker aan toe. Meng goed met een lepel. Verdeel het mengsel over de bodem van de glazen en druk lichtjes aan.
Verdeel het roomkaasmengsel over de koekjesbodem. Zet in de koelkast gedurende ongeveer een uur.
Doe de suiker bij de kersen en warm ze op tot de suiker volledig opgelost is. Los de Maïzena op in een eetlepel water en voeg het bij de kersen. Verwarm en roer tot het sap voldoende is ingedikt.
Laat de kersensaus afkoelen en versier er daarna de glazen mee.