use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kruimeltaart met kersen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kruimeltaart met kersen

Kruimeltaart met kersen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur 5 min
  • Porties
     
    6

Ingrediënten
 

  • 500 g bloem
  • 90 g poedersuiker
  • 16 g vanillesuiker
  • 125 g Solo
  • 3 eieren
  • 2 kl bakpoeder
  • 250 g ontpitte kersen of kersen op siroop

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Meng de Solo, de bloem, het bakpoeder, de suiker, de vanillesuiker en de eieren tot een deeg. Kneed het deeg en rol het uit. Leg 3/4 ervan in een middelgrote bakvorm. Leg de rest van het deeg even opzij.
  3. Schik de uitgelekte kersen op het deeg en verkruimel dan met je vingers het resterende deeg erover. Bak de taart gedurende 40 minuten in de oven tot ze goudbruin is.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.