use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Lasagne van courgette en aubergine

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Lasagne van courgette en aubergine
  • 4 courgettes
  • 2 aubergines
  • 1 zak Bertolli Bolognaise
  • 200 g geraspte Parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • zout
  1. Snij de courgette over de lengte in plakken.
  2. Snij de aubergine over de lengte in plakken. Bestrooi de aubergines flink met zout, zodat het vocht eruit trekt. Dan bakken ze beter. Bak de courgetteplakken aan beide zijden bruin in olijfolie.
  3. Spoel het zout van de aubergines, dep droog en bak eveneens aan beide zijden bruin in olijfolie. Warm de saus op. Beleg de bodem van een ingevette ovenschaal met courgette. Lepel er wat saus over en bestrooi lichtjes met kaas, doe er dan plakken aubergine op en opnieuw saus. Ga zo door tot al de ingrediënten zijn opgewerkt, eindig met saus en kaas. Bak de lasagne in 15 minuten af in een hete, voorverwarmde oven op 200°C.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.