use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Met brie gevulde varkenshaasjes met kersensaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    4
recipe image Met brie gevulde varkenshaasjes met kersensaus
  • 2 grote varkenshaasjes (275 à 300 g)
  • 150 g brie
  • 100 g bloem
  • 50 g Solo Margarine
  • zout, peper
  • 300 g kersen
  • 4 el suiker
  • scheutje witte wijnazijn
  • jus (flesje of zelfgemaakt)
  • kersenontpitter
  1. Snijd met een dun mes overlangs een holte in het vlees en vul deze met de brie. Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper en haal ze door de bloem. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees in 10-15 minuten rondom goudbruin.
  2. Maak intussen de saus. Was de kersen, verwijder steeltjes en pitten. Laat in een pan de suiker zachtjes karamelliseren. Voeg de azijn toe en laat het even koken. Voeg de kersen en een eetlepel jus toe en laat de saus opnieuw even koken.
  3. Snijd de varkenshaasjes in plakjes en serveer de saus eromheen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.