Pastasalade met kip en kerstomaatjes
Geef score
Kooktijd30 min
Porties

- 420 g tagliatelle
- 3 kippenfilets
- 1 eetlepel Solo Vloeibaar
- 100 g pesto verde
- 1 bakje kerstomaten
- 4 zongedroogde tomaatjes
- 1 plantje verse basilicum
- 1 eetlepel olijfolie
- sap van 1 citroen
- 100 g geraspte gruyère
- Snij de kippenfilets in stukjes en bak ze gaar en mooi bruin in een pan met Solo Vloeibaar. Kruid met peper en zout.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen en giet af. Spoel af met koud water om te vermijden dat ze plakken. Laat de pasta afkoelen.
- Snij de tomaatjes in tweeën. Snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Was het basilicumplantje en hak de basilicum fijn.
- Meng de koude pasta, kip, pesto, tomaatjes en basilicum in een grote kom. Breng op smaak met een eetlepel olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg het sap van 1 citroen toe. Bestrooi de salade ten slotte met de geraspte kaas, naar eigen smaak.
