use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas

Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 400 g lamsgehakt
  • 1 pak spaghetti
  • Solo
  • peper en zout
  • 450 g bladspinazie
  • 100 g parmezaanse kaas
  • 1 zak Bertolli pastasaus Basilicum
  • 1 ui
  • 3 basilicum (takjes)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.
  2. Giet, wanneer het gehakt gaar is, de tomatensaus in de pan en voeg de spinazie toe.
  3. Laat de laatste 5 minuten de grof gehakte basilicum meekoken.
  4. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Giet af, verdeel over 4 diepe borden en schep er de tomaten/spinaziesaus over.
  6. Bestrooi met kaas en serveer.
Wil je voor je spaghetti met lamsgehakt liever geen slappe en papperige pasta? Doe de pasta dan pas in de pot wanneer het water kookt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.