use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Taart met blauwe bessen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd1 uur 30 min
  • Porties
     
    6 porties
recipe image Taart met blauwe bessen
  • 250 g tarwebloem
  • 250 g Maïzena
  • 170 g poedersuiker
  • 115 g volle room
  • 5 eieren
  • 250 g Solo
  • 15 g bakpoeder
  • 400 g blauwe bessen
  • 1 zakje vanillesuiker
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Klop de zachte Solo, de poedersuiker en de vanillesuiker met een garde, een handmixer of een keukenrobot tot een luchtige, bleke massa.
  3. Voeg een voor een de eieren toe, terwijl je stevig blijft kloppen.
  4. Doe de bloem, het bakpoeder en de Maïzena in een zeef en zeef ze boven het beslag terwijl je regelmatig mengt met een spatel. Voeg ook de room toe en roer tot een luchtig, glad beslag.
  5. Strijk een vierkant bakblik in met wat Solo en bestuif het lichtjes met bloem. Giet het beslag erin en werk af met de blauwe bessen.
  6. Bak in ongeveer een uur gaar in de voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.