use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Tonijn met pesto en pasta

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image 3 koningentaart
  • 600 g tonijn filet
  • 4 takjes peterselie
  • 200 g pasta
  • broodkruim
  • 50 g kervel
  • 2 takjes dille
  • 4 takjes basilicum
  • 4 eetlepels pesto
  • 2 dl light room
  • Solo vloeibaar
  • 2 tomaten
  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Maak de groene kruiden schoon, voeg het broodkruim toe en maal alles heel fijn en roer er 2 eetlepels Solo vloeibaar bij .
  3. Bedek de tonijn met de bekomen massa en gaar deze in 15 minuten in de oven.
  4. Kook de pasta beetgaar.
  5. Pel ondertussen de tomaten, verwijder de pitjes en snij ze zeer fijn.
  6. Roer ze met de pesto en de light room door de pasta.
  7. Schik de pasta op het bord, en leg er de tonijn op .

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.