hoofdgerecht
Vispannetje met garnalen met een krokant korstje en een stoofpotje van verse groenten en gedroogde tomaat
In deze drukke tijden is het niet altijd makkelijk om nog lekkere warme maaltijd klaar te maken.
Daarom gebruiken we regelmatig een Vispannetje van Iglo in onze bereidingen.
Lekker, makkelijk en snel zijn dus wel te combineren !
In deze drukke tijden is het niet altijd makkelijk om nog lekkere warme maaltijd klaar te maken.
Daarom gebruiken we regelmatig een Vispannetje van Iglo in onze bereidingen.
Lekker, makkelijk en snel zijn dus wel te combineren !
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 1 pakje Vispannetje met Garnalen van Iglo
- 150 g gemalen kaas
- 20 g paneermeel
- beetje verse tijm
- 6 jonge wortelen
- 1 bundel pijpajuin
- 100 g snijbonen
- 2 tomaten
- Bertolli olijfolie
- 1 teentje look
- Bereiding:Verwarm het Vispannetje met Garnalen van Iglo zoals vermeld op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 100°C.
- Doe het vispannetje in een vuurvaste schotel, bedek met gemalen kaas, paneermeel en schik de tijm erop.
- Snij de tomaten in 4, verwijder de pitjes en bestrijk met olijfolie (Bertolli) en geplette look. Droog dit in de oven gedurende 10 minuten.
- Schil de jonge wortelen en snij in fijne plakjes.
- Maak de pijpajuin schoon en snij deze in de lengte in twee.
- Top de bonen en versnijd deze schuin.
- Gaar deze groenten afzonderlijk in een ruime hoeveelheid gezouten water.
- Plaats de 2 vuurvaste schotels in een oven van 180°C gedurende 20 minuten.
- Stoof de mengeling van groenten aan.
- Schik de groenten op een bord, dresseer hierop de gegratineerde vis en werk af met de gedroogde tomaat.
