use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Vispannetje met garnalen met een krokant korstje en een stoofpotje van verse groenten en gedroogde tomaat

In deze drukke tijden is het niet altijd makkelijk om nog lekkere warme maaltijd klaar te maken.

Daarom gebruiken we regelmatig een Vispannetje van Iglo in onze bereidingen.

Lekker, makkelijk en snel zijn dus wel te combineren !

In deze drukke tijden is het niet altijd makkelijk om nog lekkere warme maaltijd klaar te maken.

Daarom gebruiken we regelmatig een Vispannetje van Iglo in onze bereidingen.

Lekker, makkelijk en snel zijn dus wel te combineren !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties
recipe image Vispannetje met garnalen met een krokant korstje en een stoofpotje van verse groenten en gedroogde tomaat
  • Ingrediënten:
  • 1 pakje Vispannetje met Garnalen van Iglo
  • 150 g gemalen kaas
  • 20 g paneermeel
  • beetje verse tijm
  • 6 jonge wortelen
  • 1 bundel pijpajuin
  • 100 g snijbonen
  • 2 tomaten
  • Bertolli olijfolie
  • 1 teentje look
  1. Bereiding:Verwarm het Vispannetje met Garnalen van Iglo zoals vermeld op de verpakking.
  2. Verwarm de oven voor op 100°C.
  3. Doe het vispannetje in een vuurvaste schotel, bedek met gemalen kaas, paneermeel en schik de tijm erop.
  4. Snij de tomaten in 4, verwijder de pitjes en bestrijk met olijfolie (Bertolli) en geplette look. Droog dit in de oven gedurende 10 minuten.
  5. Schil de jonge wortelen en snij in fijne plakjes.
  6. Maak de pijpajuin schoon en snij deze in de lengte in twee.
  7. Top de bonen en versnijd deze schuin.
  8. Gaar deze groenten afzonderlijk in een ruime hoeveelheid gezouten water.
  9. Plaats de 2 vuurvaste schotels in een oven van 180°C gedurende 20 minuten.
  10. Stoof de mengeling van groenten aan.
  11. Schik de groenten op een bord, dresseer hierop de gegratineerde vis en werk af met de gedroogde tomaat.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.