use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Steak aux trois poivres et champignons
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Steak aux trois poivres et champignons

Steak aux trois poivres et champignons

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson
    10 min
  • Portions
    Portions 4

ingrédients

  • 1 pot de fromage frais au poivre
  • 600 g de steak
  • 4 cuillères à soupe de Solo Liquide
  • sel
  • poivre
  • 250 g de champignons coupés en 4

Directives nutritionnelles (par portion)

clause de non-responsabilité

etapes de préparation

  1. Saisissez la viande avec la Solo.
  2. Faites cuire les champignons dans un poêlon.
  3. Faites fondre le fromage avec les champignons cuits.
Servez avec des frites croustillantes.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.