use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Aardappelpannetje met venkel, raapjes en chorizo
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Aardappelpannetje met venkel, raapjes en chorizo

Aardappelpannetje met venkel, raapjes en chorizo

Twintig minuutjes. Meer heb je écht niet nodig om dit Spaans aardappelpannetje met venkel, raapjes en chorizo uit je oven te toveren. Gewoon doén!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 kg krielaardappeltjes
  • 5 cm chorizo (zacht of pikant)
  • verse tijm en rozemarijnblaadjes
  • 1 venkel
  • 1 bosje raapjes
  • 1 el Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de krieltjes enkele minuten voor en laat uitlekken. Kook de raapjes gaar in een ruime pot kokend gezouten water. Laat ze afkoelen, schil ze en snijd ze in plakjes. Snijd de venkel in plakjes.
  2. Verhit een grote koekenpan en doe er een eetlepel Solo vloeibaar in. Snijd de chorizo in plakjes en bak hem enkele minuten. Haal de chorizo uit de pan en bak de krielaardappelen, de tijm en de rozemarijnblaadjes in het braadvet van de chorizo. Bak de aardappeltjes mooi goudbruin en voeg dan opnieuw de schijfjes venkel, raap en chorizo toe.
  3. Bak alles nog enkele minuten al roerend en dien heet op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.