use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Appelcompote met rozijnen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Appelcompote met rozijnen
  • 1 kg moesappels (goudrenetten bijvoorbeeld)
  • 3 el suiker
  • 1 citroen
  • 50 g rozijnen of cranberries
  1. Week de rozijnen in water tot ze zacht zijn. Rasp een theelepel van de schil van de citroen (alleen het gele deel, het wit eronder is bitter van smaak). Snijd de citroen doormidden en pers 1 helft uit. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukken.
  2. Kook de appels met de suiker, het citroensap, de citroenrasp en de geweekte rozijnen (of cranberries) in 10 à 15 minuten tot een dikke compote.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.