use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden

Verbluffend hoe je met weinig ingrediënten zóveel smaak in een couscoussalade kan stoppen. Geloof ons: dit wordt een toppertje op je volgende barbecue.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden
  • 100 g bulgur of couscous
  • sap van 1 limoen
  • bosje koriander
  • 1 blokje Knorr Kruiden Bouquet Italiano
  • 2 tomaten
  • 1 bosje munt
  • 1 koffielepel jamaïcapeper (gemalen)
  • 1 blik kikkererwten
  1. Warm het sap van de limoen op in 100 ml water en los er het blokje Knorr Kruiden Bouquet in op.
  2. Doe de bulgur in een ruime, platte schaal en overgiet met het kruidenvocht.
  3. Was de tomaten, snij ze in blokjes en schep ze door de bulgur.
  4. Spoel de kikkererwten af in een zeef, laat ze uitlekken en schep door de bulghur.
  5. Hak de koriander en munt fijn en schep door de salade.
  6. Breng op smaak met jamaicapeper en laat een uurtje staan op een koele plaats alvorens te serveren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.