Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden
Verbluffend hoe je met weinig ingrediënten zóveel smaak in een couscoussalade kan stoppen. Geloof ons: dit wordt een toppertje op je volgende barbecue.
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 100 g bulgur of couscous
- sap van 1 limoen
- bosje koriander
- 1 blokje Knorr Kruiden Bouquet Italiano
- 2 tomaten
- 1 bosje munt
- 1 koffielepel jamaïcapeper (gemalen)
- 1 blik kikkererwten
- Warm het sap van de limoen op in 100 ml water en los er het blokje Knorr Kruiden Bouquet in op.
- Doe de bulgur in een ruime, platte schaal en overgiet met het kruidenvocht.
- Was de tomaten, snij ze in blokjes en schep ze door de bulgur.
- Spoel de kikkererwten af in een zeef, laat ze uitlekken en schep door de bulghur.
- Hak de koriander en munt fijn en schep door de salade.
- Breng op smaak met jamaicapeper en laat een uurtje staan op een koele plaats alvorens te serveren.
