Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Rasp de chocolade fijn en bewaar de schilfers in de koelkast.
Doe de zachte Solo in een kom en meng ze met de bruine suiker en de kristalsuiker. Voeg het geklutste ei, het bakpoeder en de vanillesuiker toe en klop alles goed op tot een schuimig mengsel.
Meng hieronder de walnoten en de bloem en voeg daarna ook de chocoladeschilfers toe. Meng alles goed door elkaar tot een homogeen en glad deeg.
Bestrooi het werkblad met wat bloem, leg daarop het deeg en snij het in vier stukken.
Maak rolletjes met een diameter van 4 cm, leg ze op een schaal en dek ze af met plasticfolie. Laat 2 uur rusten in de koelkast.
Snij de rolletjes deeg in schijfjes van 1,5 cm dik.
Bedek een bakplaat met vetvrij papier en schik daarop de schijfjes (laat voldoende ruimte).
Bak ze 15 à 20 min. in een op 180°C voorverwarmde oven.
Laat ze daarna afkoelen op een taartrooster en bestrooi ze met de poedersuiker.