Gegratineerde broccoli
Dit is een lekkere schotel om te serveren bij kip of varkensvlees met gekookte aardappeltjes.
Dit is een lekkere schotel om te serveren bij kip of varkensvlees met gekookte aardappeltjes.
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 1 potje Boursin Tomaat & Mediterrane Kruiden
- 750 gram broccoli
- 50 ml melk
- versgemalen peper
- 75 gram geraspte kaas
- Bereiding: Snijd de broccoliroosjes van de stronken.
- Schil de stronken met een dunschiller en snijd de stronken in blokjes.
- Kook de broccoli in een pan met ruim water en zout in 4-5 minuten beetgaar.
- Laat de broccoli in een vergiet goed uitlekken.
- Verwarm de ovengrill voor.
- Verdeel de broccoli over een lage ovenschaal.
- Roer de Boursin Cuisine los met de melk en schenk dit over de broccoli.
- Strooi de kaas erover.
- Schuif de schaal ca 10 cm onder de hete grill en laat de saus in 2-3 minuten licht kleuren.
