use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Gegratineerde geitenkaas op een bedje van jonge spinazie en frambozendressing

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Gegratineerde geitenkaas op een bedje van jonge spinazie en frambozendressing
  • 4 sneetjes boerenbrood
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel frambozenazijn
  • zout
  • 250 g geitenkaas
  • 400 g verse jonge spinazie
  • 100 g frambozen
  • peper
  1. Snij de kaas in plakjes. Smeer het brood in met de Solo Vloeibaar.
  2. Verdeel er de kaas over en breng op smaak met vers gemalen peper.
  3. Schuif in de oven tot de kaas smelt en licht gratineert.
  4. Mix intussen de frambozen met de olie en de azijn glad en breng op smaak met peper en zout. Meng deze dressing door de spinazie. Serveer de warme toastjes met de salade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.